Astrologija - partnerska in poslovna, šola uporabne astrologije

Prispevek:60 eur z ddv za posamičen astrološki posvet. Cena astrološke šole v 10. modulih je 330 evrov ali 33 evrov za posamičen modu.
Izvaja:Mojca Gregorčič in center M
Kontakt:+38641639408, mojca.gregorcic@gmail.com (Mojca Gregorčič)
Kje: Preko spleta

2109 ogledov

Za izdelavo rojstne  astrološke karte potrebujem točen datum, kraj in uro rojstva. Rojstna karta je odraz trenutka, v katerem smo rojeni po načelu sinhronicitete. Vsebuje vse naše potenciale, dobre in slabe, v sedanjosti, preteklosti in prihodnosti. Skozi zodiakalna znamenja, planete in astrološke hiše v rojstni karti dobimo popolno informacijo o človeku, vidimo, kje so njegove prednosti in slabosti, na katerih življenjskih področjih mu gre zlahka in kje ima blokade. S prognostičnimi kartami dobimo informacije na katerih življenjskih področjih imamo priložnosti in kje v življenju lahko pričakujemo težave. 

Astrološka karta odnosa in analiza partnerskega odnosa ali sinastrija nam pomaga razumeti sebe in partnerja, najine skupne lastnosti in tisto, kar povzroča težave v odnosu. Preučevanje ujemanja naših rojstnih kart in planetov v njih nam je v pomoč pri izgradnji kakovostnih medsebojnih odnosov.Poznamo ljubezenske, družinske, prijateljske, poslovne odnose, a vsak ima svoje posebnosti.

V sklopu poslovnih svetovanj vam nudimo poslovna in kadrovska svetovanja, svetujemo, kdo je ustreznejši za določeno delovno mesto, kako se ujema z vami in vašim podjetjem, ter se osredotočimo predvsem na to, kaj prinaša v organizacijo – uspeh, denar, ideje, novo vizijo.

Šola uporabne astrologije v 10 modulih, poteka klasično v učilnici ali preko spleta. Poudarek je na uporabni astrologiji, kjer se po korakih seznanjate z osnovami skrivnostnega in starodavnega jezika astrologije. Skupine so majhne, do 6 članov, tako se lahko posvetim vsakomur. Veliko je praktičnega dela, tako v razredu kot doma. Domače naloge so sestavni del učenja. 

PONUDNIK

Delo z ljudmi in za ljudi mi je v veliko veselje. Pri svojem delu uporabljam astrologijo, hipnozo in Bachove cvetne esence.

  |  www.center-m.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...