Bachove cvetne esence

Prispevek:51 eur posvet in izbor osebne mešanice
Izvaja:Mojca Gregorčič in center M
Kontakt:+38641639408, mojca.gregorcic@gmail.com (Mojca Gregorčič)
Kje:

0 komentarjev    447 ogledov

Dr. Edvard Bach (1886−1936), angleški zdravnik, homeopat, bakteriolog in zdravilec, si je prizadeval pomagati ljudem in se je posvetil iskanju »zdravila«, ki bi pomagalo odpraviti izvor bolezni in ne samo lajšalo simptome. Verjel je, da vse to že obstaja v naravi, le treba je poiskati in preizkusiti. Kot dober zdravnik, predvsem pa psiholog je skozi svoje delo s pacienti spoznal, da so pravi vzroki bolezni negativna čustvena stanja, kot so jeza, sovraštvo, ljubosumje, strah in še mnoga druga. Zavedal se je, da so čustva bistvo in izvor vseh težav, vedel je, da čustva upravljajo in kreirajo naša življenja.

Celoten sistem Bachovih cvetnih esenc sestavlja 37 cvetov, 38. esenca je studenčnica, 39. pa je edina Bachova receptura – rešilno zdravilo. Vsaka od esenc deluje prek vibracije na uničujoči čustveni vzorec, ga sprva ozavesti in pozneje odpravi ali nadomesti z ustreznejšim za vsakega posameznika.

Bachove cvetne esence (BCE) delujejo prek informacije, zapisane v cvetovih divjih, samoniklih in nestrupenih rastlin, ki se prenaša po vodi. BCE uravnovesijo naše čustveno stanje, nam pomagajo pri duhovnem razvoju, predvsem pa nimajo stranskih učinkov in so preproste za uporabo. Vsi postopki pridobivanja esenc so prijazni in neškodljivi do narave.

Naročilo na storitev | Bachove cvetne esence

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Mojca Gregorčič in center M, Zemljemerska ulica 12, Ljubljana


Mojca Gregorčič in center M

center za osebno rast in večjo kakovost življenja

Delo z ljudmi in za ljudi mi je v veliko veselje. Pri svojem delu uporabljam astrologijo, hipnozo in Bachove cvetne esence.Spletna stran:
http://www.center-m.si
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...