Hipnoza in samohipnoza

792 ogledov

V vsakdanjem življenju uporabljamo hipnozo na različnih področjih življenja, tako nam je v pomoč pri opuščanju nezdravih navad, pomaga nam pri doseganju poglobljenih stanj sprostitve in meditacije, z njeno pomočjo izboljšujemo in krepimo moč volje in posledično dosegamo boljše rezultate na delovnem področju, pri študiju ali športu. S pomočjo hipnoze  se uspešno osvobodimo strahov, fobij, zmanjšujemo stanje stresa in še mnogo drugega iz vsakdanjega življenja.

Hipnotično stanje lahko dosežemo s pomočjo druge osebe, ki nas varno popelje v to stanje ali pa sami s pomočjo določenega gesla.

Hipnoza je naravno stanje globoke, fizične in mentalne sprostitve telesa in uma, ki nam omogoča najiskrenejši in neokrnjen stik s samim seboj in z našo podzavestjo.

V hipnozi ne spimo, smo popolnoma budni in se zavedamo okolice. Izostrijo se nam čutila, poveča se prekrvavitev telesa in kadarkoli želimo, lahko izstopimo iz hipnoze. V hipnotičnem stanju ne delamo nič proti sebi, nikoli ne gremo prek svojih etičnih in moralnih meja.

Samohipnoza je odlična podpora oziroma dopolnilo hipnozi, nadaljevanje  dela doma, saj jo lahko uporabljamo kjerkoli in kadarkoli.Osnovno načelo hipnoze je Compounding oziroma nadgrajevanje, saj vsaka naslednja sugestija okrepi predhodno, druga okrepi prvo, tretja drugo, četrta tretjo ...

PONUDNIK

Delo z ljudmi in za ljudi mi je v veliko veselje. Pri svojem delu uporabljam astrologijo, hipnozo in Bachove cvetne esence.

  |  www.center-m.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...