Osebni posvet

Ponudnik: Lotos svetovanje
98 ogledov

Ste se znašli v težavah, dilemi? Želite poiskati rešitev, pa niste povsem prepričani, kako si pomagati, kateri pristop uporabiti, kateri je najustreznejši za vas? Potrebujete nekoga, da vam prisluhne in pomaga prepoznati ključne korake, ki vam lahko pomagajo  stopiti na pot novega dojemanja in razumevanja sebe in okoliščin v katerih ste se znašli?

Z drugačnim videnjem, dojemanjem in razumevanjem, boste lažje prepoznali učenja, ki vam jih okoliščine, v katerih ste se znašli, sporočajo.

Potek posveta glede področja, problema, ki ga izbere posameznik se določi in prilagaja individualno. Glede na področje, problem, ki ga posameznik izpostavi se lahko uporabijo ali kombinirajo metode Tesla metamorfoze zdravja®, karmične diagnostike, djotiš ...

Osebni posvet traja do 60 min. 

Na posvetu vam svetujem primerne storitve (tehnike, pristope, seanse, svetovanja …) za nadaljnje delo na sebi, ki jih izvajam sama, bodisi vas napotim k drugim ustreznejšim strokovnjakom za vašo težavo. Sami pa se nato odločate o nadaljnjem sodelovanju z mano oz. obisku drugih svetovalcev.

 

Za naročila in informacije: info@lotos-svetovanje.si ali 031 360 797 vsak delovnik med 15. in 20. uro.

PONUDNIK

Svetovalnica osebne in duhovne rasti za izboljšanje kakovosti bivanja; djotiš (vedska - indijska) astrologija, karmično djotiš (djotiš + karmična diagnostika) svetovanje, delavnice, tečaji, izobraževanja, Tesla Metamorfoza®

  |  lotos-svetovanje.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...