Djotiš svetovanje s pristopom karmične diagnostike

Ponudnik: Lotos svetovanje
Prispevek:Redna cena - 144€ + GRATIS 1 seansa Tesla metamorfoza zdravja® oz. akcijska cena - 111€ - za vse, ki ste že koristili storitve Lotos svetovanja + GRATIS 1 seansa TMZ®
Izvaja:Lotos svetovanje
Kontakt:info@lotos-svetovanje.si, 031 360 797
Kje:

382 ogledov

Primeren za vas, v kolikor ste se znašli na težji prelomnici v življenju, v težjem obdobju, ali pa kar naprej ponavljate ene in iste lekcije, ste se zataknili v življenju, pa ne veste, kako naprej ali pa si želite samo svobodneje zadihati, pustiti za seboj omejujoča prepričanja in vzorce, ki vam onemogočajo, da bi zaživeli polno, svobodno življenje, da bi zaživeli sebe. V kolikor imate torej konkreten problem, ki bi ga želeli razrešiti, in ste pripravljeni pri tem aktivno sodelovati, je za vas primeren Jyotish s pristopom karmične diagnostike.

Zajema paket 2 srečanj.

Na prvem naredimo Djotiš vpogled v natalno karto oz. Djotiš svetovanje in poglobljen razgovor o težavah, zaradi katerih prihajate. Več o storitvi Djotiš svetovanje preberite na povezavi https://www.svetloba.si/storitve/djotis-svetovanje. Prvo srečanje se lahko izvede osebno ali na daljavo (Skype).

Na drugem srečanju vas skozi voden proces po pristopu karmične diagnostike popeljem v razreševanje in spuščanje globokih, podzavestnih omejujočih prepričanj in vzorcev, ki so ključni vzrok za težave. Z ozaveščanjem vzrokov, se sproščajo čustvene in energijske blokade, ki nam onemogočajo osvoboditi se ujetosti. Ko prepoznamo lastne ujetosti in se zavemo vzrokov zanje, takrat šele dobimo možnost videti, razumeti sebe in svoje življenje v drugačni luči. Srečanje se izvaja osebno.

Na drugem srečanju lahko izkoristite tudi svoje darilo – seanso TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA®, ki je lahko še v dodatno pomoč in podporo pri procesu razreševanja ujetosti.

Cena paketa Djotiš svetovanje s pristopom karmične diagnostike ……….. 144€ + GRATIS 1 seansa Tesla metamorfoza zdravja v vrednosti 45€.

Cena v primeru, da ste že koristili katerokoli izmed storitev Lotos svetovanja ……... 111€ + GRATIS 1 seansa Tesla metamorfoza zdravja.

Naročila in informacije: info@lotos-svetovanje.si ali po tel. 031 360 797 vsak delovnik med 15. in 20. uro.

PONUDNIK

Svetovalnica osebne in duhovne rasti za izboljšanje kakovosti bivanja; djotiš (vedska - indijska) astrologija, karmično djotiš (djotiš + karmična diagnostika) svetovanje, delavnice, tečaji, izobraževanja, Tesla Metamorfoza®

  |  lotos-svetovanje.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...