Ajurjoga
ajurvedsko svetovanje in masaže, tečaji joge, šola ajurvede in joge

AJURJOGA - center ajurvede in joge

Vodnikova cesta 187
1000 Ljubljana

8 zahval     2682 ogledov

V centru AJURJOGA – center ajurvede in joge, učimo jogo od leta 2004 in od 2014 izvajamo ajurvedske preglede, masaže in enoletni izobraževanji iz uporabne ajurvede ter učiteljski tečaj joge.

Z vpeljevanjem principov ajurvede in terapevtske ajurvedske joge v svoje življenje, pridobimo edinstvenoin zelo učinkovitoorodje za samopomoč pri vzpostavljanju zdravja in dobrega psihofizičnega počutja.

V centru Ajurjoga delujejo:

Mag. Kaja Kastner Yadav, mednarodno certificirana svetovalka ajurvedske medicine, osebna učenka dr. Vasant Lada in učiteljica joge z desetletnimi izkušnjami poučevanja

Branka Sluga, ajurvedska terapevtka, terapevtka naravnega zdravljenja

Rajendra Kumar Yadav, učitelj joge, zvočni terapevt

Ajurvedsko svetovanje, Ljubljana Šiška

Pri pregledu se daje velik poudarek razumevanju prebavnega sistema, izločkov telesa, prehranjevalnih navad, dnevne rutine, aktivnosti in narave medosebnih odnosov klienta.

Sledi pregled jezika, oči, nohtov ter pulzna diagnostika. Tako se ugotovi ajurvedska konstitucija, stanje doš vata, pitta, kapha, stanja principa agni, sedmih tkiv, kanalov in organov, prisotnost toksinov v telesu ter vzrok in stopnjo procesa bolezni.

Na ajurvedskem svetovanju s pomočjo ajurvedske diagnostike individualno pristopimo k človeku, njegovemu dobremu počutju in zdravju. Ajurvede se poslužujemo, kadar potrebujemo usmeritve iz sledečih področij:

 • holistični pristop k zdravju
 • zdravstvena preventiva
 • prehransko svetovanje
 • zdrav življenjski slog
 • ajurvedske čistilne tehnike
 • uporaba ajurvedskih zelišč
 • aromaterapija in akupresurne točke

Ajurvedski tretmaji

Z ajurvedskimi tretmaji  ne negujemo le telesa, temveč se dotaknemo človekovega bistva in tako odklenemo vrata, ki pripeljejo do dobrega počutja, povezanosti s seboj, energije ter notranje inteligence zdravljenja. V Ajurjoga centru nudimo oljne ajurvedske masaže ter marma oz. masaže vitalnih energijskih točk.

Tečaji joge, Ljubljana Šiška

Strokovno vodena vadba joge, kjer je poudarjena pravilna izvedba, varnost, jasna razlaga in korekcije, se izvaja v sledečih različicah:

 • terapevtska ajurvedska joga kjer so jogijski položaji, dihalne tehnike in meditacije izbrani po principih ajurvede in vplivajo na konstitucijo vata, pitta ali kapha oz. njihovo neravnovesje 
 • tradicionalna joga - Sivananda joga za fleksibilnost, moč in vitalnost telesa ter umirjen um
 • joga za starejše dopoldanska vadba prilagojena potrebam starejših
 • individualna joga kot terapevtska vadba oblikovana na podlagi ugotovitev svetovanja iz ajurvedske medicine

Šola ajurvede in joge

Šola ajurvede in joge nudi dva izobraževalna programa in en tečaj:

 • Izobraževanje iz uporabne ajurvede – 160 ur, potrdilo o opravljenem izobraževanju
 • Izobraževanje za učitelja/ico joge – učiteljski tečaj joge – 300 ur, mednarodno veljavna diploma Yoga Alliance
 • Tečaj ajurvedske kuhinje 

Dogodki

V centru AJURJOGA in na drugih lokacijah se odvijajo seminarji, delavnice in ajurvedski-joga oddihi v naravi. Vsak mesec so na sporedu različne teme o ajurvedi, jogi, zdravem načinu življenja ali prehranjevanju. Po dogovoru se dogodki organizirajo tudi v vašem kraju ali podjetju.

Bio ajurvedska zelišča in dodatki

V spletni trgovinilahko kupite naravno ajurvedsko kozmetiko Soultree, bio ajurvedska zelišča, pripravke, začimbe, prehrambne dodatke, masažna olja in ostale ajurvedske pripomočke ter jogijske blazine, kocke, trakove in bolsterje. Svetujemo pri nakupu zelišič in njihovi uporabi. Zelo pomembno je, da so zelišča in prehrambni dodatki, ki jih vnašamo v telo iz bio pridelave, saj tako ne vsebujejo težkih kovin in pesticidov, ki so zdravju škodljivi. Za vas so bili izbrani le najboljši izdelki, ki odražajo najugodnejše razmerje med kakovostjo, ceno in količino.

https://ajurjoga.si/

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  AJURJOGA - center ajurvede in joge

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...