Ajurvedski tretmaji

Ponudnik: Ajurjoga
Prispevek:od 25 eur dalje
Izvaja:Ajurjoga
Kontakt:040 613 963, info@ajurjoga.si (mag. Kaja Kastner)
Kje:

0 komentarjev    379 ogledov

Ajurveda daje velik poudarek negovanju in spoštovanju telesa, saj je to tempelj naše duše.  Ajurvedski tretmaji, ki vključujejo dotik, prinašajo pozitvne informacije v telo in um ter sežejo do dna duše.

Ajurvedske oljne masaže prinašajo dobro počutje in vitalnost, negujejo, odpravljajo neravnovesja doš vata, pitta in kapha, prinašajo občutek ljubezni. Primerne so skoraj za vsakogar, ne glede na starost. Pri oljnih masažah se uporabljajo visoko kakovostna osnovna olja, v katera so vkuhana številna ajurvedska zelišča. Medicirana olja so pripravljena po starodavnih ajurvedskih recepturah in se izbirajo glede na posameznikovo neravnovesje vata, pitta ali kapha. Masaže z mediciranimi olji imajo tako globlji učinek in hitreje odpravljajo neravnovesja.

Marma masaža predstavlja masažo vitalnih energijskih oz. akupresurnih točk. Te točke se nahajajo na površini kože, po celem telesu in preko njih vplivamo na lokalna neravnovesja, kot tudi na notranje organe in različna čustvena stanja. Marme so vhod v našo notranjo lekarno, preko njih delujemo na prano, življenjsko energijo, povezane so z nadiji, energijskimi kanali. Tako povezujejo in delujejo na fizično, energetsko in mentalno telo.

Več informacij dobite na spletu.

Naročilo na storitev | Ajurvedski tretmaji

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Ajurjoga, Vodnikova cesta 187, Ljubljana


Ajurjoga

svetovanje iz ajurvedske medicine, ajurvedski tretmaji, tečaji joge, šola ajurvede in joge

V centru ajurvede in joge, mednarodno certificirano osebje izvaja svetovanja iz ajurvedske medicine, ajurvedske terapije, tečaje joge, enoletno šolo ajurvede in joge ter tako z individualnim pristopom pomaga do ravnovesja telesa, uma in duše.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...