Divinacija IFA ORUNMILA

Prispevek:40,00
Izvaja:Dr. Kristina Knific
Kontakt:051650180, zdruzenjeza@gmail.com (Kristina Knific)
Kje: Preko spleta

6 ogledov

IFA divinacija je vpogled v trenutno psiho-energijsko stanje posameznika ali podjetja, ki  daje odgovore na različna vprašanja: kje trenutno smo v življenju, kaj lahko spremenimo, da se premaknemo naprej na pot svoje usode in se nam začne življenje odvijati v pozitivno smer.

Z divinacijo dobimo točne podatke o izvoru izziva/težave in usmeritvah za razrešitev, zato je koristna predvsem takrat, ko smo negotovi ali ne vemo, kaj naj storimo, da željene spremembe uresničijo.

IFA divinacija ni prerokovanje in ni odvisna od preroških sposobnosti izvajalca. Izhaja iz povezanosti energije znanja in modrosti Orunmile in svečenika, ki skozi simbole in kode 256 odujev (energij) interpretira posameznikovo trenutno stanje ter odgovore in rešitve, ki posamezniku pomagajo pri odločitvi in premiku v pozitivno smer.

Rezultat divinacije je odčitek stanja, priporočilo za ravnanje in aktivacijo energij narave v vas samih, kar vam olajša spremembo, ki si jo želite.

Prijave in več informacij: kliknite tu

PONUDNIK

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...