Aktivna akupresurna masaža na stolu

175 ogledov

Akupresurna masaža na stolu je preprosta, hitra in zelo učinkovita vrsta sprostitve, ki vključuje tehnike športne, shiatsu, mobilizacijske, akupresurne in tajke masaže. Tehnike gnetenja, pritiskov, vzvodov, tolčenja in raztezanja vključujejo več kot 600 akopresurnih točk, ki sprostijo napetost v mišicah ter pospešijo energijski in krvni pretok po celem telesu. Masaža zajema predel celega hrbta, vrat, glavo, ramena, roke in dlani.

Masaža se lahko izvajajo kjerkoli, saj se izvaja na posebnem stolu, kjer popolnoma sproščeno sedite oblečeni. Masaže izvajam Jure Jeraj.

Učinki aktivne akupresurne masaže na stolu?

Ljudje se pogosto počutijo veliko lažji, bolj razpoloženi, popolnoma sproščeni, razbremenjeni in bolj gibljivi. Ko se napetost sprosti, bolečina popusti. Masaža poteka bolj aktivno in dinamično kar požiljajoče ter pripomore bistveno boljšemu razpoloženju.

Psihološki in fizični učinki:

  • Psihološki: mentalno sprosti in poživi, izboljša koncentracijo, razpoloženje, počutje, spomin, storilnost in kakovost spanja ter zmanjšuje napetost, stres, anksioznost, depresijo in tesnobo.
  • Fizični: sprošča mišično napetost, zmanjšuje bolečino v predelu vratu, hrbta in rok, zmanjšuje simptome karpalnega kanala, znižuje krvni tlak, izboljša pretok krvi in limfe, lajša glavobol in migreno.

Več o akupresurni masaži si lahko preberete na: https://potdozdravja.si/aktivna-stol-masaza/

PONUDNIK

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...