ReaDana terapija - sporočanje glave, telesa in duše

Ponudnik: Renata ReaDana
586 ogledov

ReaDana terapija je intuitivno svetovanje in skupek znanja, ki ga pridobivam skozi osebno rast. Pri terapiji oz svetovanju želim prebuditi v vas moč, ki jo imate v sebi. Ravnovesje telesa, uma in duše.

Skozi delo sem spoznala, da vsak od nas pozna neko »tehniko« samozdravljenja – molitev, reiki, tapkanje, afirmacije, skalarno terapijo, petje, gonge, meditacijo, povezovanje z angeli ali vodniki,  numerologijo itd…In če že imate vero smo korak bližje do sebe. Skozi pogovor najdemo način kako pridobljeno znanje ali učenje dvignemo na višjo raven. Namen je da se  okrepi  notranja moč - Zaupanje vase.

Moja želja je, da se prebudimo in s tem prebudimo naše potenciale.  Na pot do sebe potrebujemo Zaupanje, Ljubezen in Radost.

Zdravljenje s skalarno terapijo lahko delamo na daljavo. Pri tej terapiji ni namere, ker energija zdravi, tam kjer je potrebno.

Učinki terapije:

 • očisti negativno energijo, ki povzroča bolezenska stanja
 • boljši pretok energije
 • odstrani energetske blokade
 • okrepi stanje notranjega miru
 • nahrani celice telesa
 • telesu omogoči samozdravljenje

Access Bars je osnovna tehnik, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. Barsi so niz 32-ih točk na naši glavi. Ob nežnem dotiku posamezne točke, sprostimo ves naboj, ki je ujet v možganih in telesu. Z aktivacijo točk se sprostijo vsi naboji in osvobodi se energija. Na ta način se ustvari prostor za nove možnosti.

S stimulacijo in masažo različnih točk na glavi aktiviramo glavne žleze (hipofizo in češariko), živčni sitem, limbični sistem in amigdala.  Masaža telo pripelje do meditativnega stanja, v katerem se uravnovesita dihanje in srčni utrip, kar je pogoj, da začne telo izločati strupe, ki so posledica čustvenih blokad in starih travm, ki so ostale shranjene tako v zavestnem kot nezavednem umu.

.
Učinkovita je pri:

 • uravnavanju škodljivih učinkih stresa,
 • razreševanju travm,
 • posttravmatski stresni motnji,
 • umirjanju čustvenih neravnovesij,
 • duševnih in vedenjskih motnjah,
 • depresiji,
 • izgorelosti,

Med terapijo (masažo) uporabljam še tehniko Theta zdravljenje skozi afirmacije in molitve.

Terapija poteka na masažni mizi.

Terapija Access Bars in masaža glave na koncu terapije mini reading.  Traja cca 60 min - prispevek: 40 EUR

ali

Tibetanska refleksoterapija vratu in glave 

Tibetanska refleksoterapija vratu in glave se izvaja na zgornjem delu hrbta in glavi. Učinkovita je pri težavah, ki jih povzroča slaba drža, mišična napetost celega telesa, revmatična obolenja, fantomska bolečina manjkajočega uda, visok pritisk, glavobol, čiru na želodcu, nespečnost, demenca, cerebralna poškodba, vrtoglavica, odrevenelost, otekline, palpitacije, hormonsko neravnovesje in številne druge težave in bolezni.

Terapija se izvaja na masažni mizi - traja cca 60 min - prispevek 40 EUR 

 

Informacije in prijava na terapijo: RenataReaDana@gmail.com

 

Tehnike: Reiki, Access Bars, povezovanje z angeli in vodniki, pogled v tarot karte, Theta healling praktikantka, Šamansko bobnanje, Tibetanska refleksoterapija vratu in glave, Bipolarna refleksna terapija

Na Ustvarjalni akademiji življenja sem pridobila znanje naravnega terapevta - svetovalca

 

 

 

 

PONUDNIK

Moja želja je, da se kot posamezniki spoznamo svojo čarobnost. Da smo pomembni in dragoceni za ta planet.

  |  www.minimum.si/renatareadana/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...