ReaDana terapija - access bars

Ponudnik: Renata ReaDana
440 ogledov

ReaDana terapija je intuitivno svetovanje in skupek znanja, ki ga pridobivam skozi osebno rast. Pri terapiji oz svetovanju želim prebuditi v vas moč, ki jo imate v sebi. Ravnovesje telsa, uma in duše.

Preden se odgovorimo za terapijo – pogledam vaše biopolje in na podlagi tega se dogovorimo za nadaljevanje delo. Lahko poteka skozi pogovor. S šamanskim bobnom "mehčamo" blokade, ki so shranjene na telesu.

Skozi delo sem spoznala, da vsak od nas pozna neko »tehniko« samozdravljenja – molitev, reiki, tapkanje, afirmacije, skalarno terapijo, petje, gonge, meditacijo, povezovanje z angeli ali vodniki,  numerologijo itd…In če že imate vero smo korak bližje do sebe. Skozi pogovor najdemo način kako pridobljeno znanje ali učenje dvignemo na višjo raven. Namen je da se  okrepi  notranja moč - Zaupanje vase.

Moja želja je, da se prebudimo in s tem prebudimo naše potenciale.  Na pot do sebe potrebujemo Zaupanje, Ljubezen in Radost.

Zdravljenje s skalarno terapijo lahko delamo na daljavo. Pri tej terapiji ni namere, ker energija zdravi, tam kjer je potrebno.

Učinki terapije:

  • očisti negativno energijo, ki povzroča bolezenska stanja
  • boljši pretok energije
  • odstrani energetske blokade
  • okrepi stanje notranjega miru
  • nahrani celice telesa
  • telesu omogoči samozdravljenje

Access Bars je osnovna tehnik, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju.Barsi so niz 32-ih točk na naši glavi. Ob nežnem dotiku posamezne točke, sprostimo ves naboj, ki je ujet v možganih in telesu. Z aktivacijo točk se sprostijo vsi naboji in osvobodi se energija. Na ta način se ustvari prostor za nove možnosti.

 

Terapija Acces Bars in pogled v karte.  Traja cca 60 min - prispevek: 45 EUR

 

Tehnike: Reiki, Access Bars, povezovanje z angeli in vodniki, pogled v tarot karte, Theta healling praktikantka, Šamasnko bobnanje.

Na Ustvarjalni akademiji življenja sem pridobila znanje naravnega terapevta - svetovalca

Informacije in prijava na terapijo: RenataReaDana@gmail.com

040 662 336

Renata

PONUDNIK

Moja želja je, da se kot posamezniki spoznamo svojo čarobnost. Da smo pomembni in dragoceni za ta planet.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...