Aku energija
kitajska medicina

Aku Energija, kitajska medicina, Ka Pik Cheng s.p.

Ulica talcev 9
8000 Novo mesto

2 zahval     1348 ogledov
 • Naravno 
  Ena izmed poglavitnih prednosti tradicionalne kitajske medicine je ta, da so njene sestavine popolnoma naravne.  Čeprav imajo nekatera zelišča, ki se jih v kitajski tradicionalni medicini uporablja,  stranske učinke,  so ti zanemarljivi v primerjavi s stranskimi učinki zdravil moderne medicine.
 • Izboljšanje splošnega zdravja 
  Holistični pristop obogati celotno energijo telesa. S tem izboljša, ne le dotične simptome ampak tudi splošno počutje.  V nekaterih primerih pa lahko ciljamo na več simptomov hkrati.
 • Poglobitev v jedro težav 
  Tradicionalna kitajska medicina ima poseben pristop in pogled na človeško telo ter človeško naravo. To je eden izmed razlogov, da lahko najde vzrok in vir bolezni, ki bi ga drugače spregledali.
 • Vsestranskost 
  Spekter bolezni, ki jih zdravi tradicionalna kitajska medicina je širok. Zdravi vse od glavobolov in pred menstrualnih sindromov do pomoči pri zdravljenju odvisnosti in navadnega prehlada.
 • Uravnoteženost 
  Tradicionalna kitajska medicina postaja vedno bolj prisotna v vsakdanjem življenju, ker se ne osredotoča samo na zdravljenje fizičnega stanja bolezni, ampak pripomore k pravilnem uravnoteženju uma, telesa in duše.  
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 2 leto nazaj
Zelo se strinjam z zgoraj navedenim. Hvala za razlago. Lp

Pošlji sporočilo  |  Aku Energija, kitajska medicina, Ka Pik Cheng s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...