Pranoterapija po sistemu Pranic Healing®

103 ogledov

Napredna in celostna komplementarna metoda zdravljenja

Kaj je pranoterapija?

Pranoterapija po sistemu Pranic Healing® je napredna, celostna in znanstveno potrjena zdravilna tehnologija, kjer se za zdravljenje uporablja življenjska energija, Chi oz. prana. Pranoterapija je lahko kot dopolnilo in ne nadomestilo uradne medicine. Pranoterapija deluje tako na preprostih kot na zmernih in resnih fizičnih, psihičnih in čustvenih težavah. Pranoterapija se izvaja brez dodatkov in brez dotika.

Pranoterapija je preprosta, naravna, neinvazivna, varna, sproščujoča, neboleča komplementarna metoda zdravljenja, ki nima stranskih učinkov.

Pranoterapevt se ukvarja s subtilnim telesom – avro in energijskimi centri – čakrami. Pranoterapevt s pomočjo preprostih tehnik odstrani hromilno stresno energijo iz energijskega sistema (avre in čaker), nato pa dovaja svežo prano iz okolja tam kjer je potrebno. Za doseganje boljših in hitrejših rezultatov je pred začetkom pranoterapije priporočljiva postavljena zdravniška diagnoza.

Pranoterapije se izvajajo individualno v živo ali na daljavo. Kombinira se lahko tudi z bioterapijo.

PONUDNIK

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...