Prispevek:Individualna 35€ | Bioterapija skupinske narave je na osnovi anonimnih prispevkov
Izvaja:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:+38668130711, info@potdozdravja.si (Jure Jeraj)
Kje:

145 ogledov

Bio-terapija

Preprosta komplementarna metoda zdravljenja z dotikom

Bioterapija je preprosta komplementarna metoda zdravljenja, kjer terapevt polaga roke na določene predele telesa z namenom, da umiri um in srce, pospeši energijski pretok, ter pospeševanja procesov samozdravljenja. Bioterapija krepi imunski sistem, zmanjša vnetne procese in bolečine vseh vrst, pospešuje okrevanje po poškodbah ali operacijah izboljša splošno počutje, razpoloženje in celostno psihično in fizično stanje in zdravje. Bioterapija se priporoča vsem, ki imajo kakršnekoli fizične ali psihične težave. Bioterapija je povsem naravna, neinvazivna, sproščujoča, neboleča in nima stranskih učinkov. V kombinaciji s pranoterapijo se učinki dodatno izboljšajo. Bioterapije se tako skupinsko kot individualno,  tako v živo kot na daljavo.

Bioterapija v skupini traja 15 do 20 minut. Terapevtski cikel v skupini traja 4 zaporedne dni. Skupinska bioterapija se izvajajo enako kot individualne.

Skupinske bioterapije v Pranic Healing centru potekajo v prijetnem in sproščenem ambientu: 

  • Na terapijo pridete med časom izvajanja bioterapije,
  • prisedete, se sprostite in počakate na vrsto za bioterapijo,
  • po terapiji lahko še malo posedete in prejemate energijo ali odidete.

Med tem, ko v prostoru, kjer se izvajajo bioterapije sproščeno sedite prav tako prejemate energijo tudi, ko vas terapevt še ne obravnava direktno. Skupinske terapije imajo pogostokrat močnejše in hitrejše učinke, saj se zaradi prisotnosti več ljudi hkrati poveča energijski pretok. Za izboljšanje zdravstvenega stanja pri večini zadošča že en sklop štirih terapij. Pri težjih težavah in boleznih pa je potrebno terapijo ponoviti, saj se z vsako terapijo zdravstveno stanje izboljšuje.

Termine za bioterapijo najdete na:  https://potdozdravja.si/bioterapija/

PONUDNIK

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...