Pranoterapija po sistemu Pranic Healing®

261 ogledov

Pranic Healing® ali pranoterapija je komplementarna metoda sodobne energijske medicine za zdravljenje in lajšanje vseh vrst psiho-fizičnih težav, kjer se uporablja življenjsko energijo, Chi oz. prano iz okolja. Terapija se izvaja brez dotika, je naravna, neinvazivna, varna, sproščujoča, neboleča, in nima stranskih učinkov. Prinaša izjemne rezultate tako pri fizičnih kot pri psihičnih in čustvenih težavah.

Pranoterapija se izvaja brez dotika po standardiziranih protokolih na podlagi opisa vaših težav ali diagnoze. Po predhodnem pogovoru se s pomočjo naprednih tehnik očisti in odstrani nakopičena stresna energija iz energijskega sistema (avre in čaker), ki na fizični ravni povzroča napetost, stres ali bolezen. Po čiščenju se dovaja svežo življenjsko energijo, da se spodbudi procese samozdravljenja. Med pranoterapijo lahko sedite, stojite ali ležite.

PONUDNIK

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...