Bipolarna refleksna terapija

Ponudnik: Renata ReaDana
218 ogledov

Obiskujemo različne terapije in pogovore. Pride trenutek, ko smo siti vsega. Vsega nam je dovolj, zato si želimo le, da odložimo breme stresa, hitenja, iskanja in nenehnega vrtinčena v krogu.

Ko so hormoni v ravnovesju, se počutimo svobodni in pomirjeni v svojem telesu, umu in duši. To je pogoj, da si lahko povrnemo življenjsko energijo, aktivno usmerjamo svoj vsakdan, smo prisotni v okoliščinah, v katerih se znajdemo, jasni v mislih in osredotočeni v dejanjih.

Bipolarna refleksna terapija je manualna metoda, ki se izvaja s stimulacijo različnih con in točk obraznega mikrosistema, lasišča in stopal. Z njo sproščamo travme in čustva, ki so shranjeni v celičnem spom...inu telesa, v limbičnem sistemu in amigdali (mandlju).

Bipolarna refleksna terapija uravnava hormone v telesu in možganih, kar nadalje vpliva na nevrobiološke procese in nevrotransmiterje, kot so serotonin, dopamin, noradrenalin, in sprošča protistresne hormone.

Učinkovita je pri:

– uravnavanju škodljivih učinkih stresa,
– razreševanju travm,
– posttravmatski stresni motnji,
– umirjanju čustvenih neravnovesij,
– duševnih in vedenjskih motnjah,
– depresiji,
– izgorelosti.

 

Bipolarna refleksna terapija nam pomaga, da se telo in um resetirata in po terapiji se počutimo lažji.  Čutimo, kod da bi odložili breme. Spanec je miren. Skozi sanje procesiramo zastarelo energijo.

Na prvem srečanju postavimo diagnozo in število terapij, zato je malo daljša.

Ostale terapije trajajo približno 60 min.  (v Lj)

 

Mnenje: Bipolarna refleksna terapija je zame čudovita kombinacija masaže, prijetne sprostitve in še dolgo delujočega podzavestnega čiščenja dominantnih čustvenih blokad. Renata moč te tehnike še pomnoži s svojo prisotnostjo in svojim delovanjem . Po terapiji bolje in globje spim. Se čistim skozi sanje. Imam jasnejše misli in jasnejši pogled na svet. Iz srca priporočam.  - Majda

 

Pišite na mail: RenataReaDana@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...