BodySoul terapija

Ponudnik: Renata ReaDana
790 ogledov

BodySoul terapija je namenjena negovanju duše, uma in telesa. 

Skozi prakso ugotavljam, da mi stranke zaupajo toliko, da se prepustijo energijam dneva in trenutka ko so pri meni – zato je velikokrat proces enostaven in lahkoten.

Tempo življenja je hiter in včasih paše le to, da se sprostiš in se sprostiš toliko, da dovoliš, da se prične proces zdravljenja – sproščanja.

Terapija se izvaja na masažni mizi in odvisno od vaše energije naredimo energetsko/masažno  terapijo, ki traja cca 70 min.

 

ali

Bipolarna refleksna terapija je manualna metoda, ki se izvaja s stimulacijo različnih con in točk obraznega mikrosistema, lasišča in stopal (masaža) . Z njo sproščamo travme in čustva, ki so shranjeni v celičnem spominu telesa, v limbičnem sistemu in amigdali (mandlju).

Dotik do zdravja

Z bipolarno refleksno terapijo je moč doseči globoko sproščenost in najti notranji mir. Metoda telo pripelje do meditativnega stanja, v katerem se uravnovesita dihanje in srčni utrip, kar je pogoj, da začne telo izločati strupe, ki so posledica čustvenih blokad in starih travm, ki so ostale shranjene tako v zavestnem kot nezavednem umu.

Bipolarna refleksna terapija uravnava hormone v telesu in možganih.

Krvno žilni sistem (odgovoren je za delovanje kisika v vse organe)

Hormonski sistem (celotni hormonski sistem)

Limfa (ohranja dober krvni obtok, odvajanje vode, toksinov iz telesa, odgovarja za dober imunski sistem in proizvajanje celic)

Živčni sistem (poškodba trtice če so živci preščipnjeni bo to vplivalo na prenos informacij od organov do možganov)

 

Učinkovita je pri:

– uravnavanju škodljivih učinkih stresa,
– razreševanju travm,
– posttravmatski stresni motnji,
– umirjanju čustvenih neravnovesij,
– duševnih in vedenjskih motnjah,
– depresiji,
– izgorelosti.

 

Bipolarna refleksna terapija nam pomaga, da se telo in um resetirata in po terapiji se počutimo lažji.  Čutimo, kod da bi odložili breme. Spanec je miren. Skozi sanje procesiramo zastarelo energijo.

Na prvem srečanju postavimo diagnozo in število terapij, zato je malo daljša.

Ostale terapije trajajo približno 60 min.  (v Lj)

 

Lahko se določiš za paket razvajanja 4 x Bipolarna terapija in 1x Acces bars terapija za 230 EUR

 

Mnenje: Bipolarna refleksna terapija je zame čudovita kombinacija masaže, prijetne sprostitve in še dolgo delujočega podzavestnega čiščenja dominantnih čustvenih blokad. Renata moč te tehnike še pomnoži s svojo prisotnostjo in svojim delovanjem . Po terapiji bolje in globje spim. Se čistim skozi sanje. Imam jasnejše misli in jasnejši pogled na svet. Iz srca priporočam.  - Majda

Mnenje: Že nekaj časa hodim k Renati na terapije Access Bars in pogled v tarot. Zaradi mojih 40+ sem se odločila tudi za BP terapijo, ki pa mi je presenetila. S pomočjo masaže (situacije) točk na obrazu in nato še podplatih, me je popolnoma sprostila in popeljala v stanje miru in ravnovesja. Bolečine v vratu, za katere Renati pred terapijo nisem povedala, smo naslednji dan bili samo še spomin. Hvala - Danjela

 

Za informacije ali prijave pišite na mail: RenataReaDana@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PONUDNIK

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...