Osebna meditacija za LJUBEZEN

Ponudnik: Mojca Gotlib
Prispevek:111 €
Izvaja:Mojca Gotlib
Kontakt:031 359 922, mojca@mojcagotlib.com (Mojca Gotlib)
Kje: Preko spleta

104 ogledov

OSEBNA MEDITACIJA ZA LJUBEZEN

Osebna meditacija za ljubezen te vodi do bolj ljubečega odnosa do sebe in s tem do bolj ljubečega partnerskega odnosa in odnosa z drugimi ljudmi.

Ko vzljubiš sebe in se imaš tako rada, kot imaš rada najljubšo osebo v tvojem življenju, potem imaš vse. Ne pogrešaš nič in nikogar več, kajti imaš sebe in to je največ kar v življenju lahko imaš.

Pot do tega, da vzljubiš sebe te vodi preko zdravljenja tvojih notranjih ran, ki ti v tem trenutku onemogočajo, da bi se imela rada in znala dobro poskrbeti zase.

Tvoje notranje rane namreč upravljajo tebe in tvoje življenje.

Tvoje notranje rane so v tebi tako dolgo in tako globoko, da se jih niti ne zavedaš več. Postale so eno s teboj in z njimi v sebi boš večno hrepenela po ljubezni in jo kupovala z razdajanjem. Večno boš na voljo in ustregla vsem, samo sebi ne.

Se želiš razdajati do konca svojega življenja ali je čas, da začneš zdraviti svoje notranje rane?

Sem Mojca Gotlib in na poti zdravljenja notranjih ran sem pomagala že nešteto ženskam in jih s tem vodila v pristno in iskreno ljubezen do sebe in njihovo življenje se je povsem spremenilo.

V času sodelovanja z Mojco sem se začela končno imeti rada. Znam reči ne in se poslušam. Nič več se samo ne razdajam. Špela Bukovšak Turk

Odlična in učinkovita oblika mojega vodstva je, da zate posnamem osebno meditacijo za ljubezen z boginjo Afrodito. Skupaj z njo se ustvari poseben preplet energij, ki nate deluje pomirjujoče, ljubeče in zelo, zelo zdravilno.

V meditaciji prejmeš osebne napotke, usmeritve in vse odgovore, ki jih potrebuješ, najpomembnejša pa je zdravilna energija, ki je nežna, a hkrati močna, da zdravi tvoje notranje rane in z veliko močjo spreminja tvoje vzorce razdajanja.

Meditacija z Afrodito, ki si ji jo posnela zame, je noro zdravilna in transformativna - od prvega poslušanja naprej. 

Polona Schmitzberger

Zdravilna energije, ki jo prejmeš v osebni meditaciji te hrani z ljubeznijo od znotraj, kar pomeni, da ti vedno manj hrepeniš po zunanji ljubezni in s tem prekinjaš vzorec razdajanja in kupovanja ljubezni.

Meditacija je posneta samo zate in daje vrhunske rezultate.

Njen posnetek prejmeš na svoj email naslov.

Ne čakaj in še DANES naroči svojo osebno meditacijo in začni svojo pot LJUBEZNI DO SEBE.

PONUDNIK

Mojca Gotlib je najboljša mentorica za notranjo moč, samozavest in čutno žensko energijo. Vodi ženske, ki želijo stopiti v svojo polno moč in ženstvenost.

  |  mojcagotlib.com/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...