Osebno dušno mentorstvo

Ponudnik: Mojca Gotlib
1141 ogledov

OSEBNO DUŠNO MENTORSTVO

Mesečno osebno vodstvo

Osebno dušno mentorstvo je namenjeno tvojemu osebnemu izzivu (problemu, težavi) in področju v življenju, kjer želiš POZITIVNE SPREMEMBE.

Te željene spremembe se zgodijo s pomočjo osebne meditacije z energijsko terapijo, kjer prejmeš osebne napotke in usmeritve ter zdravljenje na energijskem nivoju, kjer je izvor bolezni in težav.

V prvem koraku se osvobodiš skrbi in bremen ter se počutiš veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa začneš s pomočjo terapije, osebnega pristopa in dnevne podpore spreminjati svoje vzorce delovanja in osvajati nove, ki te vodijo v pozitivne spremembe in bolj svobodno življenje.

V tem izjemno močnem in transformativnem mentorstvu te vodim Mojca Gotlib, učenka šole Diane Cooper, tečajnica Celestial Inspiration, energijska terapevtka in osebna dušna mentorica.

Z deseženimi osebnimi spremembami, s svojim načinom življenja in izobraževanjem sem prišla do točke, ko lahko prenašam zate sporočila in zdravilne energije, ki jih potrebuješ. S svojim mentrostvom sem vodila že veliko ljudi iz začaranega kroga, iz velikih osebnih težav do izjemnih pozitivnih življenjskih sprememb in do željenega cilja.  

Marjeta Zore, ki je bila deležna osebnega dušnega mentorstva je takole opisala svojo pozitivno spremembo:

"Kako ponosna sem lahko nase, kaj vse zmorem in za vse to si seveda zaslužna tudi ti, draga Mojca. Moji dnevi so polni pozitivne energije, lahkotnosti pri doseganju ciljev, neobremenjeni s preteklostjo in prihodnostjo, ampak tukaj, sedaj, ta trenutek, ki mu prisluhnem in mi pokaže pot, ki je prava samo zame. Ustavljam se in hkrati z veliko hitrostjo grem naprej. To sem jaz, novo življenje, nov smisel, sreča, veselje, ljubezen..."

V sklopu mesečnega osebnega dušnega mentorstva prejmeš:

 • osebno srečanje v mojem poslovnem prostoru v Novem mestu, kjer prejmeš osebno meditacijo ( srečanje ni nujno potrebno, saj meditacija lahko z istim učinkom posnamem brez tvoje prisotnosti)
 • posnetek osebne meditacije oziroma energijsko zdravilne terapije, ki ti vsak dan pomaga, da zdraviš in deluješ na svoj izvor težav
 • 3 - 4 telefonske klice v obliki podpore, dodatne pomoči, napotkov, motivacije......

"Terapija je res čudovita, enkratna...rojena zame...hvala ti iz srca... Liljana Kališnik

Osebno dušno mentorstvo ti s posnetkom in mojim mentorstvom nudi:

 • veliko pomoč pri tvoji težavi, problemu, izzivu,
 • osebne napotke in s tem jasnost za sedanjost in preteklost,
 • uvid v prihodnost in spreminjanje omejujočih vzorcev delovanja,
 • zdravljenje na energijskem nivoju, kjer je izvor težav in bolezni.

Osebno dušno mentorstvo vodi do:

 • rešitve tvojega problema,
 • željenih pozitivnih sprememb v življenju,
 • obilja in osebne svobode,
 • občutenja notranje moči in samozavesti,
 • življenja, kakršnega si že dolgo želiš.

 

Hvala Mojca, ker si mi pokazala pot v lepše življenje…..čudovita si.

 

 

V roku kratkega časa postajam druga oseba. Mojca…neprecenljivo…..hvaležna do neba.« Liljana Kališnik

Če si želiš, da tudi tebe popeljem s svojim mentorstvom do rešitve tvojega problema, v lepše življenje in do željenih pozitivnih sprememb, mi piši na mail mojca@duhovnoVodstvo.com ali me pokliči na telefon 031 359 922 (Mojca Gotlib).

PONUDNIK

Mojca Gotlib je srčna mentorica za notranjo moč, samozavesti in čutno žensko energijo. Vodi predvsem ženske, ki so pozabile, kako nujno potrebno je poskrbeti najprej zase.

  |  mojcagotlib.com/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...