Osebno dušno mentorstvo

Ponudnik: Duhovno vodstvo
621 ogledov

OSEBNO DUŠNO MENTORSTVO

Mesečno osebno vodstvo

Osebno dušno mentorstvo je namenjeno tvojemu osebnemu izzivu (problemu, težavi) in področju v življenju, kjer želiš TRAJNE POZITIVNE SPREMEMBE.

Te željene spremembe se zgodijo s pomočjo osebne meditacije z energijsko terapijo, kjer prejmeš osebne napotke in usmeritve in zdravljenje na energijskem nivoju, kjer je izvor bolezni in težav. V prvem koraku se osvobodiš skrbi in bremen ter se počutiš veliko bolje in lahkotneje. V naslednjem koraku pa začneš s pomočjo terapije, osebnega pristopa in dnevne podpore spreminjati svoje vzorce delovanja in osvajati nove, ki te vodijo v pozitivne spremembe in bolj svobodno življenje.

V sklopu mesečnega osebnega dušnega mentorstva prejmeš:

  • osebno srečanje z energijsko zdravilno terapijo, na katerem prideva do tvojega izvora težav
  • posnetek terapije, ki ti vsak dan pomaga, da zdraviš in deluješ na svoj izvor težav
  • 3 - 4 telefonske klice v obliki podpore, dodatne pomoči, napotkov, motivacije......

Osebno dušno mentorstvo vodi do:

  • željenih TRAJNIH pozitivnih sprememb v življenju,
  • obilja in osebne svobode,
  • občutenja notranje moči in samozavesti,
  • življenja, kakršnega si že dolgo želiš.

Marjeta Zore, ki je bila deležna osebnega dušnega mentorstva je takole opisala svojo pozitivno spremembo:

"Kako ponosna sem lahko nase, kaj vse zmorem in za vse to si seveda zaslužna tudi ti, draga Mojca. Moji dnevi so polni pozitivne energije, lahkotnosti pri doseganju ciljev, neobremenjeni s preteklostjo in prihodnostjo, ampak tukaj, sedaj, ta trenutek, ki mu prisluhnem in mi pokaže pot, ki je prava samo zame. Ustavljam se in hkrati z veliko hitrostjo grem naprej. To sem jaz, novo življenje, nov smisel, sreča, veselje, ljubezen..."

Tvoja željena sprememba se bo začela tisti trenutek, ko boš zmogel/-a prijavo na mail mojca@duhovnoVodstvo.com ali na telefon 031 359 922.

PONUDNIK

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...