Podedovana družinska travma in transpersonalna hipnoterapija

Ponudnik: Laluna
Prispevek:80
Izvaja:Laluna
Kontakt:051 305 224, lalunaangelacademy@gmail.com (Mojca Koprivnikar)
Kje: Preko spleta

197 ogledov

Za poglobljeno delo in razreševanje preteklosti ter družinske dediščine skupaj kombiniram transpersonalno hipnoterapijo in metodo Podedovana družinska travma Marka Wolynna (svetovno priznan terapevt in avtor knjižne uspešnice Podedovane družinske travme)

O TRANSPERSONALNI HIPNOTERAPIJI

Transpesonalna hipnoterapija je nastala kot podaljšek transpersonalne psihologije (ki sestavlja štiri komponente: psihoanalitično, vedenjsko, humanistično in transpersonalno psihologijo).

Je (mednarodno) uspešna in preizkušena metoda dela, ki v krajšem času lahko ponudi daljnosežne učinke. S transpersonalno hipnoterapijo (in njenimi komponentami) naslavljamo in razrešujemo (podzavestne) vsebine, ki posamezniku danes povzročajo različne težave (travme, strahovi, depresija, tesnoba, težko doživljanje okolice in sebe, prekomerna teža, težave v odnosih, različne odvisnosti …). Z njo naslavljamo rane iz otroštva in preteklosti, vedenjsko-mentalne in čustvene vzorce, če je potrebno se poslužimo tudi regresije v pretekla življenja, se povezujemo z arhetipi in še mnogo več.

Transpersonalna hipnoterapija posameznik pelje v prijetno sproščeno (naravno) stanje in se tako poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, kjer je edina točka, kjer lahko naredimo resnične spremembe. To je stanje, ki je človeški psihi najbolj naravno in v tem stanju, je človek zmožen najgloblje preobrazbe.

Primerna je praktično za večino težav, ki človeka tako ali drugače omejujejo pred tem, da bi bil zadovoljen, izpolnjen in srečen.

TRANSPERSONALNA HIPNOERAPIJA JE PRIMERNA:
– za celjenje ran iz otroštva in preteklosti

– za delo s travmami in različnimi strahovi

– pri osvobajanju čustvenih blokad

– za delo s fobijami in/ali pojavom tesnobe

– spreminjanje (negativnih) čustveno-mentalnih vzorcev, ki nam otežujejo življenje

– pri zdravem hujšanju

– pri različnih vrstah odvisnosti

– pri lajšanju (milejših) depresij in tesnobe, anksioznosti

– za krepitev samozavesti nasploh v življenju ali pred konkretnimi izzivi (izpiti, projekti …)

– za izboljšanje kakovosti življenja in odnosov

– za obvladovanje stresa in umniranje

– za osebno in duhovno rast

– in še in še…

Vodilo transpersonalne hipnoterapije pravi, da bistvo vsega trpljenja, nezadovoljstva, neizpolnjenosti … leži v nepovezanosti, odklopljenosti od svojega najčistejšega duhovnega vira moči… Zato je bIstvo transpersonalne hipnoterapije, da vas poveže z vašo najglobljo esenco, inteligenco znotraj vas, duhovnim potencialom, ki vas vodi v proces duševnega samozdravljenja.

HIPNOZA
Možna je tudi samo hipnoza za izpostavljeno težavo.

Ali učenje samohipnoze za domačo uporabo in samopomoč. V tem primeru vam lahko napišem tudi osebni skript za izpostavljeno težavo.

Transpersonalna hipnoterapija ni primerna za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami.

O PODEDOVANI DRUŽINSKI TRAVMI
Sodobna epigenetika pripoveduje, da od svojih prednikov podedujemo več, kot le barvo oči, konstitucijo telesa in ostale fizične značilnosti. Od prednikov prejmemo tudi nerazrešene vsebine (trpljenja, razočaranja, zamere, travme, strahove itn.) in čustveno-mentalne vzorce (družinske vzorce) ter prepričanja. Lahko bi rekli, da v vaših stiskah, tesnobi, depresiji itn. živijo tudi vaši predniki. Zato vse to strokovnjaki imenujejo podedovana družinska travma.

Epigenetika pojasnjuje, da na nas vplivajo intenzivno vsaj tri generacije za nazaj (a vpliv ima do sedem generacij) in njihova življenja – težke usode, preizkušnje in predvsem čustvene vsebine povezane z njimi. Vaša zgodba se je tako začela že v maternici, kjer ste prejeli prve energijske zapise in odtise. Slabša novica je, da imate najverjetneje določene stiske in težave, zato ste se znašli na tej strani – nekaj vas kliče na pot razreševanja in osvobajanja. Dobra novica pa je, da si lahko pomagate in razrešite stisko in bremena iz preteklosti ter ZAŽIVITE ŽIVLJENJE, KI VAM JE NAMENJENO, VAM PRIPADA IN SI GA ZASLUŽITE!

Vse to lahko ustvarite, s primernimi načini dela na sebi in ob pravi podpori.

Preden posameznik vstopi v proces, opravimo najprej (neobvezujoč) uvodni pogovor (do 30min), potem v dogovoru sledi vstop v proces …

Število srečanj je odvisno od narave in teže težave in vaših želja. Svetuje se več srečanj, saj le s kontinuiranim in rednim delom lahko dosežemo daljnosežne spremembe.

Srečanje traja do 2. uri. Lahko se izvaja v živo ali preko spletna. V primeru osebnega srečanja se cena dvigne za 10 eur.

Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo iz Združenih držav Amerike (Institut for Transpersonal Hypnotherapy), z izjemnimi referencami, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze. Opravila sem tudi izobraževanje pri Mark Wolynnu za delo z metodo Podedovane družinske travme.

Informacije in prijave: info@mojcakoprivnikar.si

Na voljo je 30- minutni brezplačni online pogovor.

OPOMBA: Transpersonalna hipnoterapija in hipnoza nista primerni za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami. V Sloveniji ne nadomeščata uradnega zdravljenja in psihoterapevtskega dela - z vstopom v proces se posameznik polno zaveda tega dejstva in pri odločitvi za vstop v proces sprejema to odgovornost.

PONUDNIK

Vaš pomočnik na poti v novo dobo. Transpersonalna hipnoterapija in hipnoza. Čiščenje linij prednikov po metodi Marka Wolynna. Angelski readingi&seanse (iz Šole Diane Cooper). Skupinske meditacije in delavnice.

  |  mojcakoprivnikar.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...