Uresniči svoje sanje!

Ponudnik: Mojca Gotlib
Prispevek:264 €
Izvaja:Mojca Gotlib
Kontakt:031 359 922, mojca@mojcagotlib.com (Mojca Gotlib)
Kje: Preko spleta

5 ogledov

Serija kanaliziranih osebnih meditacij s pomočjo katerih spremeniš karkoli v svojem življenju 

Močno si želiš spremembe v svojem življenju.

Želiš živeti svoje sanje.

Rešitev tvojega velikega izziva bi ti dobesedno spremenila svet.

Tole je zate!

S serijo kanaliziranih osebnih meditacij ti bo to zagotovo uspelo!

Kanalizirana meditacija je najlažji način za doseganje vsega, kar si želiš, saj s spremembo tvoje vibracije v tebi ustvari magnet za to, kar želiš doseči.

"Meditacija je res čudovita, enkratna...rojena zame...hvala ti iz srca."

"Hvala Mojca, ker si mi pokazala pot v lepše življenje. V roku kratkega časa postajam druga oseba…neprecenljivo…hvaležna do neba." Liljana Kališnik 

 

 

 

Se ti to zdi na meji mogočega? Naj ti razložim!

Tvoja vibracija je tvoja osebna energijska frekvenca. Je skupek vseh tvojih misli in dejanj, vseh prepričanj, čustev in občutkov, ki jih nosiš v sebi.

Je energija, ki jo nosiš v vsaki celici svojega telesa. Je kot tvoj energijski podpis.

S svojo vibracijo se predstaviš energijskemu svetu, ki je del tebe in vsepovsod okoli tebe. S tem tvojim energijskim podpisom se vesolje odziva nate in dostavlja v tvoj svet vse, kar je na isti vibraciji kot ti.

Od tvoje vibracije je odvisno tvoje zdravstveno stanje, finančno stanje, čustveno stanje, tvoje celo življenje.

Enostavno povedano, nizka vibracija prinaša neprijetne situacije, visoka vibracija prinaša prijetne in harmonične situacije, ki so ti všeč in si jih želiš še več.

Visoka vibracija, unikatno naravnana na tvojo željo, je tista, s pomočjo katere uresničiš svoje sanje in spremeniš vse, karkoli želiš v svojem življenju.

"Kako ponosna sem lahko nase, kaj vse zmorem in za vse to si seveda zaslužna tudi ti, draga Mojca."

"Moji dnevi so polni pozitivne energije, lahkotnosti pri doseganju ciljev, neobremenjeni s preteklostjo in prihodnostjo. To sem jaz, novo življenje, nov smisel, sreča, veselje, ljubezen..." Marjeta Zore
 

Kanalizirana osebna meditacija je najlažji način za dvig tvoje vibracije in za spremembo česarkoli v tvojem življenju

Njena moč je tako velika zato, ker je unikatna in ustvarjena samo zate. Njena velika moč je tudi v tem, da te povezuje z univerzumom in visoko vibracijo.

Ta visoka vibracija v tebi začne takoj zdraviti, topiti in odstranjevati to, kar znižuje tvojo vibracijo. To so vsa potlačena čustva, notranje rane, vse tvoje boleče spomine, omejujoča prepričanja in misli.

Tvoja trenutna vibracija je skupek vseh tvojih misli in dejanj, vseh prepričanj, čustev in občutkov, ki jih nosiš v sebi. Veliko teh misli in občutkov znižuje tvojo vibracijo. Kanalizirana meditacija prav te občutke in misli zdravi in sprošča. S tem dviguje tvojo vibracijo in jo spreminja v unikaten magnet za tvoje sanje.

V tebi je veliko plasti, ki so potrebne zdravljena, zato ne more ena kanalizirana meditacija pozdraviti vsega in v tebi ustvariti magnet za uresničitev tvojih sanj. Potrebna je serija zaporednih kanaliziranih meditacij.

"Osebne meditacije, ki jih posname Mojca so resnično magične. Vsaka je drugačna, a v njej prejmeš točno to, kar potrebuješ.

Podpora, ki jo nudijo je neprecenljiva. Učinki so opazni že takoj, z vsakim poslušanjem pa se samo še stopnjujejo.

Hvala ti Mojca za tvoje čudovito delo." Ana Hanzelj

Za uresničitev tvoji sanj je potrebna serija zaporednih kanaliziranih osebnih meditacij

Vsaka osebna meditacija ima moč zate mesec dni. V tem času z energijskim zdravljenjem pozdravi eno plast tega, kar znižuje tvojo vibracijo. Po enem mesecu si pripravljena da pozdraviš še eno plast in s tem še bolj dvigneš svojo vibracijo.

Vsak mesec, tri mesece zapored, prejmeš svojo novo osebno kanalizirano meditacijo. Z vsako se dvigne tvoja vibracija še višje in postane še bolj unikatno naravnana na tvojo željo in te s tem premakne bližje tvojim sanjam.

Ne čakaj več in naroči svojo serijo kanaliziranih osebnih meditacij DANES, da že jutri začneš pot do svojih sanj, da jih čez nekaj mesecev že živiš.

ZATE JE MOGOČE VSE! URESNIČI SVOJE SANJE!

"Mojčine osebne meditacije so energetsko orodje nove dobe! Nežne in hkrati tako močne, da preobrazijo najbolj globoke vzorce, prepričanja, ki jih nosimo v sebi." Polona Schmitzberger

 

Cena serije treh kanaliziranih osebnih meditacij je 333 €, sedaj ti je kratek čas na voljo za samo 264 €.

Skupaj s tremi meditacijami prejmeš tudi darilo.
Podarjam ti še eno kanalizirano osebno meditacijo, ki jo prejmeš četrti mesec. Z njo dobiš tisti končni zalet do svojih sanj ne glede na to, kako daleč si danes od njih.


Štiri kanalizirane osebne meditacije, ki spremenijo vsako tvojo življenjsko situacijo in ti pomagajo uresničiti svoje sanje prejmeš za samo 264 €.

Ta bogata in ugodna ponudba je na voljo samo kratek čas, zato pohiti in stopi na pot do tvojih sanj zdaj!

STOPI NA POT SVOJIH SANJ TUKAJ ZDAJ!

PONUDNIK

VSE JE MOGOČE ZATE! Sem Mojca Gotlib in stojim za zgornjimi besedami. Sem mentorica za manifestacijo in s svojim delom inspiriram, vodim in pomagam ženskam uresničiti njihove želje...

  |  mojcagotlib.com/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...