Družinska karma in čiščenje linij prednikov

Ponudnik: Laluna
221 ogledov

“Ti si tisti, ki sta ga tvoji liniji prednikov čakali.”

Naključji ni. Družna, v katero ste se rodili je bilo natančno izbrana, še pred vašim rojstvom, z vsemi lekcijami in poslanstvom, ki ga imate.

A danes že sodobna epigenetika dokazuje, da se nerazrešene travme, zlorabe in različni strahovi, neizražene bolečine, tabuji, skrivnosti, tesnobnosti ter družinski čustveno-mentalni vzorci prenašajo iz roda v rod, iz generacije v generacijo. Nerazrešene stvari „plavajo“ v prostoru in času. Dokler se ne rodi nekdo in se odloči, da bo podedovane boleče in skrite teme razrešil ter družinsko linijo osvobodil energijske teže. Nekdo, ki je pripravljen s tem za vedno podelati in ustvariti nekaj novega, lepšega, kar je tudi poanta. Začne se čiščenje linij prednikov. To je pogumna naloga in pogostokrat ne prav enostavna. A čas pred nami nas energijsko intenzivno podpira, da razrešimo mnoge disfunkcionalne družinske vzorce, travme, strahove itn.

Nepojasnjeni strahovi, tesnobe, ponavljajoče se neprijetna/negativna doživljanja, ki pogosto nimajo prave (logične in jasne) osnove, zmeda, ki se zdi se, kot da smo v megli, v življenju, želimo si nekaj, pa se stvari odvijajo popolnoma drugače, preslikava določenih ravnanj in reagiranj, ki nas ovirajo in omejujejo, odzivanja in ravnanja enako, kot so ravnali naši starši, konflikti med člani družine in ravnanja članov družine, ki nimajo jasne osnove, vračanje nazaj k prednikom – energijsko nas vleče nazaj, pa nam to ni prijetno, ponavljajoči se odnosi z specifično naravnanostjo (npr. vsi moški so isti, nezaupanja vredni, vse ženske so iste – posploševanje, ki je v bistvu vzorec, ki v življenje pritegne točno določen tip človeka, ki “potrdi” naše prepričanje, vzorec) in še in še bi lahko naštevala.

A predniki so nam podarili tudi neprecenljive darove
Ali čutite, da je vaše poslanstvo tudi prekiniti določene družinske vzorce in odkriti neprecenljive darove?
Iz izkušenj vem, da je čiščenje vzorcev, prepričanj in programov prednikov energijsko izjemno zahtevno „delo“. Lahko bi rekla, da sem doktorirala iz tega. Včasih se ti zdi, kot da si sam v vsem in da edino ti razumeš, kaj se dogaja. Ostali pa so kot noj, ki tiščijo glavo v pesek in ne vidijo. In res ne vidijo. A vidite vi in to je darilo, to je pogumno poslanstvo, ki zahteva notranjo moč, voljo, srčnost in še enkrat pogum. Posamezniki, ki ste prišli tudi s tem poslanstvom, imate v ozadju vso podporo Božanski sil in nikakor niste sami.

Najprej je čiščenje in predelovanje, potem pridejo nagrade in razkrivanje neprecenljivih darov in talentov.

Če ste začutili, da je prišel čas …

Vabljeni v program individualnega celostnega energijsko-terapevtskega dela – čiščenje linije prednikov
Celosten program, ki je zastavljen kot intenzivno individualno energijsko-terapevtsko delo. Prilagojen za individualno delo.

V programu je predvidenih vsaj 12 srečanj – srečanja potekajo vsak teden 1krat po dve uri, preko spleta. Med srečanji prejemate naloge in vaje vezane na temo dela.

Cena posameznega srečanja je 60 eur, v kolikor se odločite za plačilo štirih srečanj v naprej (240 eur), v kolikor plačujete sproti, je cena posameznega srečanja 70 eur. Možno se je dogovoriti za plačilo na obroke. Za potrditev se šteje prvi obrok plačila.

Program se izvaja po programu svetovno priznanega terapevta Mark Wolynna Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma)

Za več informacij o samem programu in možnostih plačila nas kontaktirajte: 051 305 224 ali lalunaangelacademy@gmail.com

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Izvajalka programa Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Izvajalka progrma goStrenghts za otroke

PONUDNIK

Povežite se s svojimi notranjimi potenciali in darovi. Programi osebne in duhovne rasti, podedovana družinska travma, programi za samopomoč, meditacije, delavnice, angelski tretmaji, angelske delavnice in individualne seanse...

  |  mojcakoprivnikar.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...