Transpersonalna hipnoterapija in hipnoza

Ponudnik: Laluna
94 ogledov

TRANSPERSONALNA HIPNOTERAPIJA

Transpesonalna hipnoterapija je nastala kot podaljšek transpersonalne psihologije. Je izjemno uspešna in preizkušena metoda dela, ki v krajšem času lahko ponudi daljnosežne učinke. S transpersonalno hipnoterapijo naslavljamo in razrešujemo (podzavestne) vsebine, ki posamezniku danes povzročajo različne težave (travme, strahovi, depresije, tesnoba, težko doživljanje okolice in sebe, prekomerna teža, težave v odnosih, različne odvisnosti ...). Z njo naslavljamo rane iz otroštva in preteklosti, vedenjsko-mentalne in čustvene vzorce, če je potrebno tudi regresije v pretekla življenja in še mnogo več.

Transpersonalna hipnoterapija posameznik pelje v prijetno sproščeno (naravno) stanje in se tako poveže s svojo najglobljo esenco, podzavestjo in nezavednim, kjer je edina točka, kjer lahko naredimo resnične spremembe.

Primerna je praktično za večino težav, ki človeka tako ali drugače omejujejo pred tem, da bi bil zadovoljen, izpolnjen in srečen.

ZA KOGA?

Transpersonalna hipnoerapija je primerna:

- za celjenje ran iz otroštva in preteklosti

- za delo s travmami in različnimi strahovi

- pri osvobajanju čustvenih blokad 

- za delo s fobijami in/ali pojavom tesnobe

- spreminjanje (negativnih) čustveno-mentalnih vzorcev, ki nam otežujejo življenje

- pri zdravem hujšanju

- pri različnih vrstah odvisnosti

- pri lajšanju milejših depresij in tesnobe

- za krepitev samozavesti nasploh v življenju ali pred konkretimi izzivi (izpiti, projekti ...)

- za izboljšanje kakovosti življenja in odnosov

- za osebno in duhovno rast

- in še in še...

Vodilo transpersonalne hipnoterapije pravi, da bistvo vsega trpljenja, nezadovoljstva, neizpolnjenosti ... leži v nepovezanosti, odklopljenosti od svojega najčistejšega duhovnega vira moči... Zato je bIstvo transpersonalne hipnoterapije, da vas poveže z vašo najglobljo esenco, inteligenco znotraj vas, duhovnim potencialom, ki vas vodi v proces duševnega samozdravljenja. 

Preden posameznik vstopi v proces tanspersonalne hipnoterapije, opravimo najprej (neobvezujoč) uvodni pogovor (do 30min), potem v dogovoru sledi vstop v proces ...

Transpersonalna hipnoterapija traja do 2. uri. Lahko se izvaja v živo ali preko spletna. V primeru osebnega srečanja se cena dvigne za 10 eur.

Certifikat transpersonalne hipnoterapevtke sem prejela pri priznanem Inštitutu za transpersonalno hipnoterapijo iz Združenih držav Amerike, ki deluje že od leta 1990. Prav tako sem se izobrazila iz hipnoze.

HIPNOZA

Možna je tudi samo hipnoza za izpostavljeno težavo.

Ali učenje samohipnoze za domačo uporabo in samopomoč. V tem primeru vam lahko napišem tudi osebni skript za izpostavljeno težavo.

Transpersonalna hipnoterapija ni primerna za osebe z osebnostnimi ali drugimi duševnimi motnjami.

Informacije: info@mojcakoprivnikar.si/ 051 305 224

PONUDNIK

Vaš pomočnik na poti v novo dobo. Transpersonalna hipnoterapija in hipnoza. Čiščenje linij prednikov po metodi Marka Wolynna. Angelski readingi&seanse (iz Šole Diane Cooper). Skupinske meditacije in delavnice.

  |  mojcakoprivnikar.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...