Trije koraki do osebne moči in samozavesti

Ponudnik: Duhovno vodstvo
Prispevek:397 € ali 3 x 150 €
Izvaja:Duhovno vodstvo
Kontakt:031 359 922, mojca@duhovnoVodstvo.com (Mojca Gotlib)
Kje:

462 ogledov

Moja samozavest je moja moč

Osebno dušno mentorstvo

Tvoja samozavest je tvoja osebna moč. Tvoje osebna moč je tvoja svoboda. Do nje te lahko popeljem v SAMO TREH KORAKIH s pomočjo osebnega dušnega mentorstva. 

Sem Mojca Gotlib in vem, da si želiš svojo moč nazaj in da želiš živeti tako, kot si TI želiš in ne tako kot želijo drugi. Vem, da se naseli vate nemoč, ko ti zbijejo samozavest in TI želiš to moč nazaj. Sama sem bila točno tam, kjer si ti sedaj, zato te popolnoma razumem. Poznam pot in lahko te popeljem preko treh korakov do SAMOZAVESTI in NOTRANJE MOČI in s tem do tvoje osebne SVOBODE.

Prvi korak je osebno srečanje z menoj.

Pogovoriva se o tem, kaj je tvoj največji izziv. Prisluhnem TI, potem pa te povabim v poseben proces, kjer boš zdravil/-a svoje najbolj boleče rane, najbolj boleče spomine, ki so te močno zaznamovali in te spremljajo še danes. Ta proces oziroma terapijo tudi posnamem.

Drugi korak je vsakodnevno poslušanje posnetka.

Posnetek ti bo pomagal na tvoji poti osebne moči in bo kot najboljši prijatelj in najbolj zvesti motivator, ki ti bo pomagal vsak dan znova zdraviti tvoje rane in delati potrebne korake do samozavesti.

Tretji korak je tedenska podpora.

Ta podpora je v obliki telefonskih pogovor, kjer imaš možnost še kaj vprašati in prejeti dodatne potrebne napotke in usmeritve na poti do tvoje svobode.

»Draga, prečudovita in angelska Mojca, iz srca bi se ti rada zahvalila za včerajšnjo izkušnjo. Še danes sem tako srečna, smejem se, igram, imam čudovite, pozitivne misli, v meni nekaj tli, nekaj lepega, iskrenega, čutim toplino, moč, samozavest. Solze kar same polzijo po mojem licu. Jokam od sreče, ker je toliko vsega.«

 

Mateja Ž.

 

 

Hvala Mojca, hvala iz srca za toliko lepih energij in ljubezni, ki jo deliš z ljudmi in z vsakim posebej. Te energije resnično sežejo do srca. Hvala ti za vse misli in energije, ki me dvigujejo ko mi energija pade. Veliko sem se naučila in srečna sem da napredujem, da se imam raje in se večkrat postavim na prvo mesto.

 

Tončka

Za TRAJNE pozitivne spremembe v tvojem življenju, kjer boš čutil svojo moč in samozavest, je potrebno, da te tri korake narediva tri mesece zapored. 

Pot do tvoje OSEBNE MOČI in SAMOZAVESTI se bo začela, ko boš zmogel/-a prijavo na mail mojca@duhovnoVodstvo.com ali na mobitel 031 359 922.

PONUDNIK

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...