Trije koraki do osebne moči in samozavesti

Ponudnik: Duhovno vodstvo
Prispevek:397 € ali 3 x 150 €
Izvaja:Duhovno vodstvo
Kontakt:031 359 922, mojca@duhovnoVodstvo.com (Mojca Gotlib)
Kje:

509 ogledov

Moja samozavest je moja moč

Osebno dušno mentorstvo

Tvoja samozavest je tvoja osebna moč. Tvoje osebna moč je tvoja svoboda. Do nje te lahko popeljem v SAMO TREH KORAKIH s pomočjo osebnega dušnega mentorstva. 

Sem Mojca Gotlib in vem, da si želiš svojo moč nazaj in da želiš živeti tako, kot si TI želiš in ne tako kot želijo drugi. Vem, da se naseli vate nemoč, ko ti zbijejo samozavest in TI želiš to moč nazaj. Sama sem bila točno tam, kjer si ti sedaj, zato te popolnoma razumem. Poznam pot in lahko te popeljem preko treh korakov do SAMOZAVESTI in NOTRANJE MOČI in s tem do tvoje osebne SVOBODE.

Prvi korak je tvoja odločitev in kontakt z menoj.

Pogovoriva se o tem, kaj je tvoj največji izziv. Prisluhnem TI, potem pa samo zate posnamem energijsko zdravilno terapijo, kjer zdravilš svoje najbolj boleče rane, najbolj boleče spomine, ki so te močno zaznamovali in te spremljajo še danes in so velika ovira na tvoji poti do tvoje notranje moči.

Drugi korak je vsakodnevno poslušanje posnetka.

Posnetek ti bo pomagal na tvoji poti osebne moči in bo kot najboljši prijatelj in najbolj zvesti motivator, ki ti bo pomagal vsak dan znova zdraviti tvoje rane in delati potrebne korake do samozavesti. Vsak dan prejmeš potrebno dozo moči in motivacije, da vztrajno nadaljuješ na svoji novi poti.

Poslušanje posnetka ti ne bo vzelo dodatnega časa, pač pa ti ga bo podarilo.  S posnetkom namreč prejmeš vse potrebne napotke, usmeritve, uvide, zdravljenje in vse, kar potrebuješ za svobodno in samozavestno življenje ter ti prihrani dragoceni čas, saj te usmeri v pravo smer in ti da potrebno moč za pot po njej.

Tretji korak je tedenska podpora.

Ta podpora je v obliki telefonskih pogovor, kjer imaš možnost še kaj vprašati in prejeti dodatne potrebne napotke in usmeritve na poti do tvoje svobode. Podpora v obliko pogovora je izjemno pomemben člen, ki ti pomaga vzrajati na poti do notranje moči in samozavesti in prejeti potrebne dodatne napotke in razlage trenutnega dogajanja. 

»Draga, prečudovita in angelska Mojca, iz srca bi se ti rada zahvalila za včerajšnjo izkušnjo. Še danes sem tako srečna, smejem se, igram, imam čudovite, pozitivne misli, v meni nekaj tli, nekaj lepega, iskrenega, čutim toplino, moč, samozavest. Solze kar same polzijo po mojem licu. Jokam od sreče, ker je toliko vsega.«

 

Mateja Ž.

 

                                                                                                                                                                                     

 

Hvala Mojca, hvala iz srca za toliko lepih energij in ljubezni, ki jo deliš z ljudmi in z vsakim posebej. Te energije resnično sežejo do srca. Hvala ti za vse misli in energije, ki me dvigujejo ko mi energija pade. Veliko sem se naučila in srečna sem da napredujem, da se imam raje in se večkrat postavim na prvo mesto.

 

Tončka

Za TRAJNE pozitivne spremembe v tvojem življenju, kjer čutiš svojo moč in samozavest, je potrebno, da te tri korake narediva tri mesece zapored. 

Pot do tvoje OSEBNE MOČI in SAMOZAVESTI se začne s kontaktom in prijavo na mail mojca@duhovnoVodstvo.com ali na mobitel 031 359 922 (Mojca Gotlib).

PONUDNIK

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. pozitivna ženska, ki verjame, da vsak človek lahko seže do zvezd. Njen namen je, da s svojim znanjem in izkušnjami...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...