Individualne vodene meditacije po meri

Ponudnik: Laluna
Prispevek:od 10 eur do 70 eur
Izvaja:Laluna
Kontakt:051 305 224, lalunaangelacademy@gmail.com (Mojca Koprivnikar)
Kje: Preko spleta

25 ogledov

Individualne vodene meditacije po meri za posameznike so prav to, kar pravi opis - glede na vaše želje, trenutno počutje in namero pripravim vodeno meditacijo in programe meditacije in vas skozi njih tudi vodim.

Pred samo izvedbo se srečamo na uvodnem pogovoru, kjer se temeljito pogovorimo in skupaj določimo, glede na vaše želje, kakšno meditacijo bi želeli oz. s kakšnim namenom. Meditacijo lahko prejmete tudi v obliki avdio posnetka in jo kasneje ponavljate sami ali pa se skupaj srečujemo in vas enaNa ena vodim skozi meditacije oz. po sestavljenem programu.

Že na voljo so angelske vodene meditacije (z angeli, nadangeli in drugimi bitji svetlobe), meditacije za čiščenje energije - energijskega polja, meditacije za začetnike, "klasične" meditacije za sproščanje in regeneracijo ter meditacije vezane na notranjega otroka in notranje starše, vodene vizualizacije za dosego cilja, tematske meditacije (npr. za notranjo moč, odpiranje srčne čakre oz. meditacije po čakrah, čutenje telesa in sproščanje napetosti in stresa)...

Na voljo so že posnete meditacije ali po naročilu ali enaNAena.

Več informacij na spletni strani spodaj.

Vpliv redne prakse meditacije je celosten in dolgoročen. Med meditacijo vstopamo v globlja stanja zavesti in v globlje sprostitve, to pa je točka iz katere se začne samozdravljenje uma, telesa in duha ter preobrazba. Celoten živčni sistem in možgani med meditacijo delujejo usklajeno in povezano - živčne celice, nevroni, so medsebojno usklajeni. Z redno prakso takšno stanje lahko ohranjamo tudi izven meditacije. Takšno uskaljeno delovanje pa pot do celostnega dobrega počutja.

Vodne meditacije z vizualizacijo še dodatno prispevajo k izboljšanju počutja, stanja in doseganju željenega.

Angelske meditacije višajo vibracijo in vas povežejo z višjimi božanskimi ravnmi našega obstoja. So posebno čarobno in mistično potovanje, ki vam razkrivajo svete skrivnosti našega Univerzuma in Zemlje.

PONUDNIK

Raziščite svoje notranje potenciale in darove. Stopite na pot srca in spoznajte, kdo zares ste. Programi osebne in duhovne rasti, programi za samopomoč, meditacije, delavnice, angelski tretmaji, angelske...

  |  mojcakoprivnikar.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...