Aura Soma barvna terapija za dušo

Ponudnik: Šola Intuicije
Prispevek:od 100 eur dalje
Izvaja:Šola Intuicije
Kontakt:teja@intuicija.si (Teja Melinc)
Kje:

0 komentarjev    272 ogledov

Aura-Soma je barvna terapija, namenjena naši osebnostni in duhovni rasti. Je sistem, preko katerega se zrcalijo naša resnična narava, darovi in talenti, naše resnične potrebe. Hkrati je to energijski sistem vibracijske medicine, ki nam ponuja energijske esence kot podporo na naši poti rasti.

Sistem Aura-Soma je povsem nevsiljiv in naraven, predvsem pa izraža izjemno moč in zavedanje. Tako le redkokdo, ko je postavljen pred celotno kolekcijo nekaj več kot sto ekvilibrium stekleničk, ostane ravnodušen. Sistem Aura-Some namreč sestavlja nekaj več kot 100 barvnih ekvilibrium stekleničk, ki so srce Aura-Some. Vsaka steklenička je oštevilčena in se v barvni kombinaciji in notranji sestavi razlikuje od drugih. Vsaka od stekleničk izraža svoje sporočilo in področje delovanja. Stekleničke delujejo na več nivojih hkrati, vse pa z namenom prebujanja našega najglobljega bitja. Ekvilibrium stekleničke govorijo svoj jezik, ki ga vsakdo zaznava, četudi le na podzavestnem nivoju. Tiste stekleničke, ki nam najmočneje govorijo oz. nas pritegnejo, so tiste, ki izražajo naše trenutno stanje, potrebe ali želje. Stekleničke zrcalijo našo pravo naravo.

V času razvoja sistema Aura-Soma so se začele izrisovati izjemne vzporednice tega sistema z ostalimi znanji, tj. astrologije, Kabale, numerologije, kristaloterapije, barvne terapije … Tako resnično razumevanje tega sistema in znanja, ki se skriva za njim, odkrije hkratno razumevanje vseh teh ved, predvsem pa poda mnogo globlji vpogled v naravo našega bivanja in zakone človeškega življenja. Odpre horizont dojemanja hologramske matrice, v kateri se nahajamo.

Osebne izkušnje mnogih, ki pri svojem delu uporabljajo sistem Aura-Soma, vedno znova potrdijo isto zgodbo. Aura-Soma je izjemno močno orodje, ki nas podpira tako v našem terapevtskem delu kot tudi situacijah vsakdanjega življenja. Delo z ekvilibrium stekleničkami ustvarja izjemne premike na vseh nivojih naše zavesti in nas vodi v notranjo aktivacijo našega pravega božanskega potenciala. Obenem pa pomandri in kvintesence ustvarjajo izjemne podporne energije, ki nas spremljajo kot angeli varuhi na poti naše transformacije. Vsak izdelek Aura-Some je pravzaprav energija določenega angela, mojstra ali vrline v obliki esence. Ko ta esenca pride v stik z našim energetskim poljem, ga preobrazi, prečisti in vzpostavi globlje ravnovesje. Lepota tega sistema je tudi v tem, da v naše največje dobro deluje na vseh nivojih hkrati. Ko povabimo energije sistema Aura-Soma v naše življenje, resnično stopimo na nov nivo bivanja.

Aura-Soma − Your are the colors you choose − Vicky Wall, ustanoviteljica sistema Aura Soma

Zgodovina in nastanek barvne terapije Aura Soma

Aura-Soma je barvni sistem terapije, ki ga je ustvarila Angležinja Vicky Wall. Vicky Wall je bila že od malih nog intuitivno zelo odprta in je tako imela vpogled tudi v druge svetove oz. ravni zavedanja. Narava in vse povezano z njo je bila njena velika strast. Njen prvi učitelj je bil njen oče, ki je bil prav tako izjemno občutljiv in povezan z rastlinskim in mineralnim kraljestvom. Aura-Soma se je rodila leta 1984 kot rezultat vizij, ki jih je v svojih meditacijah redno prejemala Vicky Wall.

Vicky je bila takrat stara 66 let in slepa. Rojstvo prvih stekleničk Aura-Some je Vicky opisovala kot močno vodstvo, ki je vodilo njene roke in ustvarjalo kombinacije plasti barv in najnaravnejših sestavin, kar jih je bilo moč najti. Preko nje so bili tako ustvarjeni čudoviti barvni dragulji oz. ekvilibrium stekleničke, katerih pa Vicky ni imela moč videti. Videla je le njihovo auro in čutila njihovo moč. Pot razvoja sistema Aura-Some se je začela takoj, ko so bile prve stekleničke ustvarjene. Vicky je začela povezovati barvo avre, ki jo je videla pri človeku, z barvo stekleničke, ki jo je ta človek izbral.

Stekleničke, ki so jih ljudje izbirali, so namreč odražale barvo njihove avre. Nekaj let intenzivnega analitičnega pristopa je podalo odgovore na vsa vprašanja delovanja in pomenov stekleničk. K vsaki ekvilibrium steklenički je tako sodil opis, delovanje in uporaba. Vicky je potrdila, da vsaka barva govori svoj jezik. Leta 1984 je Vicky spoznala Mikea Bootha, ki je postal njen tesen prijatelj in sodelavec. Pred svojo smrtjo je Vicky celoten sistem Aura-Some predala Mikeu v nadaljnje vodenje in razvoj. Mike je sedaj direktor akademije ASIACT iz Anglije.

Začetni skromni koraki sistema Aura-Soma so ustvarili temelje za izjemno barvno terapijo, ki je obšla ves svet. Danes je sistem Aura-Soma poznan in razširjen po vsem svetu. Največja čarobnost sistema Aura-Soma je prav njegov nenehen razvoj. Vsaka nova ekvilibrium steklenička prinese v našo realnost bivanja novo sporočilo in znanje, ki pripomore k nadaljnjemu razvoju zavesti na globalni ravni.

Delo z ekvilibrium stekleničkami ustvarja izjemne premike na vseh nivojih naše zavesti in nas vodi v notranjo aktivacijo našega pravega božanskega potenciala.

Aura Soma svetovanje

Aura-Soma je izjemna barvna terapija, ki razkrije našo unikatno naravo in unikatno pot naše duše. Vsakdo izmed nas predstavlja košček mozaika v veliki tapiseriji življenja in unikatno energijsko vibracijo, torej ferkvenco. To ferkvenco lahko opišemo s pomočjo zvoka ali s pomočjo barvnega zapisa. Z izbiro barvnih ekvilibrium stekleničk lahko razberemo unikatno energijsko kodo posameznika, iz tega pa razberemo njegovo resnično vlogo v ustroju življenja.


Aura pomeni svetlobo, Soma pa pomeni telo, tako barvni sistem Aura-Soma povezuje naše fizično telo s svetlobo in nam razkriva, da smo pravzaprav duhovna bitja, katerih esenca je notranja svetloba. Človeštvo je na pragu tega izjemnega odkritja, zavestnega preboja, ki nas vodi na nov nivo bivanja, dojemanja, razumevanja in delovanja.

Svetovanje Aura-Soma je posebna tehnika barvne terapije, ki na podlagi vibracijske medicine razkrije vse naše darove in izzive, naloge, ki so pred nami in naše dejansko življenjsko poslantvo. Aura-Soma je pravzaprav sistem barvne vibracijske terapije, ki nas na nežen, neinvaziven način vodi k našim resničnim energijam, k naši resnični esenci. Ekvilibrium stekleničke so barvni dragulji, ki razkrijejo odtenke naše duše. Z izbiro barvnih stekleničk se sistematično pokaže naša dušna pot, vse naše lekcije, izzivi, darovi in naloge. V okviru barvnega svetovanja Aura-Soma izberemo štiri ekvilibrium stekleničke, ki razkrijejo našo dušno pot. Z barvno analizo lahko razberemo duhovno poslanstvo posameznika kot tudi njegovo osebnostno vlogo v tem življenju (izbira arhetipskih energij). Ekvilibriumi razkrijejo naše darove in izzive ter nam pokažejo pot realizacije našega polnega potenciala. Z izbiro stekleničk lahko vidimo tudi najvišji duhovni potencial posameznika, njegov ultimativni življenjski cilj oz. namen.

Kdaj je tovrsto svetovanje priporočljivo?

To svetovanje je pravzaprav priporočljivo kadarkoli. Je čudovita oblika samospoznavanja, odkrivanja svojega poslanstva in svojih darov. Hkrati nam kaže pot razvoja naše osebnosti in duše ter napredek na različnih življenjskih področjih. Sistem ekvlibrium stekleničk deluje holistično in zavzema vsa življenjska področja.
Aura-Soma je čudovit sistem, ki nas intenzivno podpre na poti naše samorealizacije. Ker uporaba Aura-Soma izdelkov na eni strani aktivira naše resnične energije, nam hkrati pomaga, da presežemo vse svoje omejitve in izzive. Aura-Soma nam tako ponudi tisto energijo, ki jo potrebujemo, da bi realizirali svoj polni potencial. Aura-Soma spregovori neposredno nam, naši lastni duši in nas popelje po naši unikatni poti.

Kaj lahko pričakujete v okviru svetovanja?

V okviru svetovanja lahko pričakujete uro prijetnega, sproščenega pogovora, v kateri bo vaša terapevtka Aura-Soma, Teja Melinc, s pomočjo barvne analize in svojih duhovnih uvidov interpretirala vašo lastno unikatno barvno kodo. Seznanili se boste z vsem tistim, kar ste nekako že vedeli v sebi, a bo tokrat tako jasno osvetljeno, da tega ne boste več mogli spregledati. Hkrati se boste soočili tudi z morebitnimi darovi in izzivi, ki se jih niste zavedali. Preko svetovanja boste popeljani na potovanje k sebi, k svoji lastni duši. Spomnili se boste, s kakšnim namenom ste prišli na ta svet in kakšen je globlji namen vseh vaših življenjskih situacij. Hkrati boste pridobili orodja realizacije vaših želenih ciljev. Po svetovanju oz. barvni analizi preko sistema Aura-Soma boste domov odnesli svoje izbrane izdelke Aura-Some. Ti izdelki bodo delovali kot podporne energijske esence na vaši zastavljeni poti.

Aura-Soma je čudovit sistem, ki nas intenzivno podpre na poti naše samorealizacije.

IZDELKI V OKVIRU SISTEMA AURA-SOMA

Temelj barvnega sistema Aura-Soma predstavljajo ekvilibrium stekleničke. Poleg ekvilibrium stekleničk so tu še pomandri , kvintesence, archangeloi (esence arhangelov), izdelki za osebno nego ipd. Vsi izdelki predstavljajo ustekleničene energije, ki nam pomagajo na poti razvoja in rasti.

Ekvilibrium stekleničke

Ekvilibrium stekleničke so srce terapije Aura-Soma. So kombinacija naravnih barv, rastlinskih izvlečkov, eteričnih olj in energij sveta mineralov, shranjene v najčistejši vodi v spodnjem delu in lotosovem olju v zgornjem delu stekleničke. Zgornji del simbolizira zavest, spodnji del pa podzavest. Prav s pomočjo ekvilibrium olj ustvarjamo izjemne življenjske preobrazbe. Aura Soma ekvilibrium olja raztapljajo zakoreninjene vzorce v našem energijske polju, ter nas tako vodijo k svetlobi naše duše. Gre za globok proces, kjer prepoznamo svoje izzive, jih ozavestimo, preobrazimo, s tem pa najdemo svojo svetlobo. Čudovito darilo vsem, ki intenzivno hodijo po poti notranje preobrazbe in duhovne rasti.

Cena: 37 eur

Pomandri Aura-Soma

Pomandri v okviru sistema Aura-Soma predstavljajo kombinacijo 49 zeliščnih izvlečkov in olj. Uporaba in delovanje posameznega pomandra sta odvisna od tega, na katero izmed čaker se le-ta nanaša. Vsi izdelki v sistemu Aura-Some predstavljajo ustekleničene energije, ki oskrbujejo naše energetsko telo z ustreznimi energijami. Pomandri delujejo na elektromagnetno polje okoli našega fizičnega telesa. Njihova glavna vloga je zaščita in čiščenje. Pomandre lahko uporabljamo za lastno uporabo, za druge ljudi, domače ljubljenčke … Pomandri obstajajo tudi v obliki razpršilca (prečistijo prostor in vnesejo harmonične energije).
Cena: 33 eur

VSAK IZMED POMANDROV JE UTEKOČINJENA ENERGIJA ENEGA IZMED KOZMIČNIH ŽARKOV (vijolični žarek, roza žarek, beli žarek ipd.).

Kvintesence Aura-Soma

Kvintesence v barvni sistem Aura-Some prinašajo nežnejše, subtilnejše energije. Delujejo na astralni in eterični ravni. Povezujejo se s stekleničkami mojstrskega kompleta olj Ekvilibrium, stekleničkami od številke 50 do 64 (razen kvintesence Sveti gral in Solarni logos). Z njimi v avrično polje privabimo kvalitete posameznih mojstrov, ki delujejo kot neke vrste posredniki med Stvarnikom in nami. Lahko jih uporabljamo pri meditaciji ali molitvi; da se umirimo in povežemo z virom univerzalne energije. Ko se povežemo s temi mojstrskimi žarki, prebudimo naše lastne mojstrske energije. Cena: 33 eur

VSAKA IZMED KVINTESENC JE UTEKOČINJENA ENERGIJA ENEGA OZ. VEČ MOJSTROV (Jezus, Serapis Bay, Quan Yin, St. Germain, Lady Nada ipd.).

ArhAngeloi Aura-Soma

Esence ArhAngeloi so se v tem času pojavile s posebnim namenom. Kot duhovi ognja iz duhovne hierarhije nam lahko pomagajo, da se osvobodimo pogojenih vzorcev in prebudimo speča semena, ki so pomembna za uresničitev višjega načrta na Zemlji. Ime Arhangeloi izvira iz grških in hebrejskih svetopisemskih virov. Njegov pomen ustreza pojmu arhangelov iz krščanske ezoterike. Arhangeli so, tako kot tudi drugi angeli, božji glasniki in višji posredniki med ljudmi in Bogom. Posebno podporo nudijo duhu posameznih držav ali skupin ljudi, saj vodijo in razsvetljujejo pokrajino in vse tiste, ki ji pomagajo razkriti njeno bistvo. Cena: 32 eur

VSAK IZMED ARHANGELOI JE UTEKOČINJENA ENERGIJA ENEGA IZMED NADANGELOV.

Dišeče palčke Aura Soma

Vonji, ki očistijo prostor nizkih vibracij in vanj vnesejo kvaliteto posamezne barve. So idelani za prostore, v katerih se zadržujete, podpirajo vas pri vaših namerah. Ročno zvite palčke (30 kosov) so shranjene v zračno neprepustnem kovinskem tulcu, priloženo pa je tudi leseno stojalo za kadilo. Plalčke so narejene izključno iz naravnih sestavin.
Za podrobnejši opis preberite opise posameznih barvno odgovarjajočih pomandrov.
Cena: 7,90 eur


Flower Shower Aura Soma

Milo in šampon v enem vsebuje izvlečke zelišč in eteričnih olj, ki negujejo vašo kožo in lase. Tekoča mila Flower Shower so odličen način, da telo in lase očistite s svojo najljubšo barvo. 14 različnih barv z vonjem eteričnega olja, povezanega s posamezno barvo. Brez sintetičnih dodatkov, parabenov in umetnih arom. Izdelki niso testirani na živalih. Cena: 17,50 eur

DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVA

Cena za 60-minutno svetovanje … 100 eur (brez stekleničke)
Svetovanje + 1 steklenička = 100 eur + 37 eur = 137 eur
Svetovanje + 4 stekleničke = 100 eur + 148 eur = 228 eur

Svetovanje + 4 stekleničke + pomander + kvintesenca = 100 eur + 148 eur + 33 eur + 33 eur = 314 eur – 10% = 282 eur

Prijava in rezervacija termina: Teja@Intuicija.si

Naročilo na storitev | Aura Soma barvna terapija za dušo

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana


Šola Intuicije

izobraževanja, angelska svetovanja, medijstvo, spletna trgovina

Teja Melinc je dobro poznana intuitivna svetovalka, predavateljica, avtorica različnih izobraževalnih programov in izdelkov s področja osebnostne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica duhovne šole Šola Intuicije™ in portala www.Intuicija.si.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...